Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 18 september 2020

Vrijdag, 18 september 2020

De Maan in Weegschaal richt haar zilveren licht op je relaties en samenwerking en vraagt het evenwicht in ons leven te herstellen. De Maan in Weegschaal vraagt aan jou om te kijken naar de plaats die jij in je relatie inneemt en hoe je met anderen omgaat. De Maan sextiel Venus in Leeuw brengt positieve energie en vergroot het sociale aspect van deze transit, dus we staan open voor nieuwe ideeën en vernieuwingen. Het vierkant van de Maan naar Jupiter in Steenbok wijst op de noodzaak om respectvol met elkaar om te gaan.
De Zon in Maagd is driehoek de retrograde Saturnus in Steenbok. De Zon symboliseert bewustzijn, licht, leven, scheppingskracht en manifestatie. Zowel de Zon als Saturnus staan aan het einde van een teken, dus het werk is bijna af. Deze verbinding brengt mankementen aan het licht of bevestigt een gevoel, dus precies het inzicht dat we nodig hebben.

error: Content is protected !!