Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 10 december 2020

Donderdag, 10 december 2020
Venus in Schorpioen vormt vandaag een sextiel met Pluto in Steenbok en deze planetaire verbinding zoekt intense verbinding! De plutonische verbinding van Venus en Pluto wil onderzoeken waar dat gevoel vandaan komt. Of het nu gaat over toenadering in de liefde of het zoeken van de confrontatie, ga dan op zoek naar de waarheid, waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Een relatie die vandaag ontstaat met Venus sextiel Pluto kan hecht en langdurig zijn, voelen als een lot in de loterij, alsof iets is voorbestemd of het kan de aanleiding zijn tot een serieuze stap in een vaste relatie. Ook is er een diep verlangen om je ergens of bij iemand betrokken te voelen. Alles wat vandaag wordt gezegd of gedaan heeft een intense en krachtige lading.
De Maan in Weegschaal is vierkant Jupiter, Saturnus, Pluto in Steenbok en opposiet Mars in Ram, dus vandaag gaat het over eerlijkheid en grenzen stellen en betrokkenheid in relaties.
Wees duidelijk als het om grenzen stellen gaat, wat je wel of niet wil.

error: Content is protected !!