Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 9 december 2020

Woensdag, 9 december 2020
De Maan in Weegschaal richt haar zilveren licht op relaties en samenwerking. De Maan sextiel Mercurius in Boogschutter maakt open en nieuwsgierig en vraagt om reflectie om te kijken naar de plaats die jij inneemt in de relatie. Hoe je met anderen omgaat, het geven en nemen in relaties. Veel is veranderd in 2020 en deze Maan in Weegschaal brengt alle veranderingen in relaties aan het licht. Iedereen is anders met eigen verlangens en belangen en dit jaar heeft dat sterkt benadrukt. 
De Zon in Boogschutter vierkant Neptunus in Vissen maakt alles vandaag onoverzichtelijk. En leidt tot zelftwijfel of de neiging om in iets te geloven dat er niet is. Een gevoel van doelloosheid en zinloosheid. Waar doe ik het voor? Het is niet duidelijk of de juiste signalen worden gegeven, achter mooie woorden de bedoelde intenties te zien of bijbedoelingen ervan op te merken. Er kan een totaal verkeerde reactie gegeven worden. Oordeel niet te snel, want de dingen zijn anders dan gedacht.

error: Content is protected !!