Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 16 december 2020

Woensdag, 16 december 2020
Vanaf vandaag tot 8 januari 2021 reist Venus door het vurige rijk van Boogschutter, het Huis van Jupiter. Door Venus in Boogschutter zien we de dingen ruimer, in breder perspectief.
Met Venus in Boogschutter gaan we ‘tot het gaatje’ op zoek naar het ultieme, de schoonheid, het avontuur, meest mooie en ideale op alle levensgebieden.
De Maan is conjunct Pluto in Steenbok en sextiel Neptunus in Vissen, maar vierkant Mars in Ram.
Door het vierkant met Mars in Ram is de sfeer geïrriteerd of emotioneel, gehaast en impulsief of kan een positieve stemming zomaar omslaan.
Een dag van intense gevoelens die met het verleden zijn verweven.
Mars staat de komende weken (tot 6 januari 2021) vierkant op Pluto in Steenbok. Dit aspect kan agressie, wrijving, spanning, weerstand of boosheid oproepen. Deze strijdlustige kracht kan ook de aanleiding zijn tot een doorbraak van een onhoudbare situatie. In ieder geval moet deze onbeperkte energie op de juiste manier worden aangewend, want in extreme gevallen kunnen foutieve motieven leiden tot destructieve acties.

error: Content is protected !!