Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 6 maart 2018

De Maan in Schorpioen ondersteunt je intuïtie en brengt transformatie. Net zoals een slang haar huid vervelt, zo is het goed voor jou om je veel te zware jas af te werpen. Oude wonden verzwaren je, houden je tegen en schreeuwen om aandacht.
De Maan in Schorpioen is sextiel Saturnus in Steenbok. Door deze serieuze energie ben je liever op jezelf om na te denken en alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Even alleen zijn met je emoties en gedachten. Een goed gesprek over de relatie of over betrokkenheid en verantwoordelijkheden binnen de relatie kan duidelijkheid bieden.

Zoek met deze energie de genezende krachten van het Water op… door uit te kijken over het water, een wandeling te maken door de regen…of door gewoon een lekker warm bad te nemen sta je de genezende krachten van Jupiter in Schorpioen en de Zon in Vissen toe om jezelf te reinigen en te verjongen.

error: Content is protected !!