Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 7 maart 2018

De snelle Mercurius betreedt vandaag het vurige rijk van Ram. In het teken van de Strijder zijn we door Mercurius openhartiger en zelfverzekerder, maar ook impulsiever en bereid om voor ideeën en overtuigingen te vechten.
En ook Venus volgt Mercurius op de voet… Venus reist vanaf vandaag tot eind maart 2018 door door de Ram. De koele schoonheid is met deze sprankelende energie vrijpostiger, spontaner en hartstochtelijker. In dit teken neemt Venus geen afwachtende houding aan, maar gaat direct op haar doel af! Deze enthousiaste en positieve energie zet je aan tot actie om met iets nieuws te beginnen. Pas met deze energie op dat je jezelf niet te snel in het avontuur stort. Let ook op je financiën, want met deze energie kan je een gat in je hand branden…!

De Maan in Schorpioen is conjunct Jupiter en sextiel Pluto en driehoek Neptunus in Vissen. Deze waterenergie maant tot voorzichtigheid.
Geduld is en blijft een schone zaak… Denk goed na voordat je wat zegt of doet. Probeer het vandaag eens over een andere boeg te gooien voor het gewenste resultaat.

error: Content is protected !!