Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 29 maart 2018

De Wassende Maan in het aardse teken Maagd is driehoek Mars en Saturnus in Steenbok en deze energie laat een positieve en constructieve energie zien.
Er zijn echter tegenstrijdigheden vandaag waardoor deze dag niet zo constructief gaat uitpakken.
De Maan is opposiet Neptunus in Vissen en dat brengt verwarring over mensen en omstandigheden. Het ene spreekt het andere tegen.
Door Venus conjunct Uranus in Ram zijn we vandaag rusteloos op zoek naar opwinding in het leven. Door de onvoorspelbare aard van Uranus in Ram kan het alle kanten opgaan vandaag.

In een relatie kan er onenigheid zijn, maar ook kunnen de vonken eraf vliegen, ook financiële voordelen of juist verliezen.
De Zon in Ram vierkant Saturnus in Saturnus geeft problemen met verantwoordelijkheden en verplichtingen. Het liefste zou je de boel de boel laten en het onbekende tegemoet reizen. Maar eigenlijk heb je daar helemaal geen zin in. Juist nu moet je dat kosmische spanningsveld zien te doorbreken en er het beste van zien te maken!

error: Content is protected !!