Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
181118

De Volle Maan in Tweelingen van 23 november 2018

De Volle Maan in Tweelingen van 23 november 2018.

Met Volle Maan staat de Zon tegenover de Maan en laat de tegenstrijdige krachten of polariteiten in je leven zien. Zoals de Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, gaat de Volle Maan over het einde, het loslaten.

De energie van de verhoogde emotionele kracht van de Volle Maan staat je bij om eventuele uitdagingen te overwinnen. Het loslaten van nare gewoonten, negatieve gevoelens, afscheid nemen van de persoon die jou niet gelukkig maakt, afscheid nemen van een baan die niet bij je past. Opruimen van oude kleding of spullen die je niet meer nodig hebt.
Alles wat oud, onnodig, vergeten en versleten is.

Vandaag is het Volle Maan in Tweelingen. De Volle Maan in het Beweeglijk teken Tweelingen zorgt voor een bruisende sfeer van opwinding en intense mentale activiteit.

De Volle Maan van 23 november 2018 op 00°52 in Tweelingen wordt echter belaagd door uitdagende aspecten van diverse planeten en vaste sterren.

Het vierkant met de rode Strijder Mars in Vissen is dynamisch, maar ook impulsief, tactloos en defensief en de oppositie met Jupiter in Boogschutter en de retrograde Mercurius versterkt deze confronterende en bozige energie.
Een gebrek aan zelfbeheersing, jaloersheid en door onbewust in negatieve gewoonten en gedragingen te vervallen doen de rest.

Dit T-Vierkant kan tot een uitbarsting van ingehouden woede, irritaties en frustratie leiden.
In het beste geval verliezen we alleen ons geduld of goede humeur.

De Volle Maan staat dichtbij Alcyone, de centrale ster van de Plejaden constellatie.
De Plejaden symboliseren liefde en vrede, maar door Mars en Jupiter wordt deze liefdevolle energie uitgedaagd.
Geduld en zelfbeheersing is de sleutel om de rust te bewaren.

Iedere Volle Maan is verbonden met de vorige Nieuwe Maan.
Doelen die met de Nieuwe Maan van 7 november 2018 zijn gesteld kunnen nu worden bijgesteld of voltooid of er kunnen emotionele aanpassingen worden gemaakt.
De invloed van de Volle Maan van 23 november 2018 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Boogschutter van 7 december 2018.

error: Content is protected !!