Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan 🌕 in Schorpioen ♏️ van 23 april 2024

De Zon in Stier en de Maan in Schorpioen staan op 23 april 2024 precies tegenover elkaar.
De Maan baadt in het volle licht van de Zon.

Deze Volle Maan, onze kosmische spiegel, werpt haar zilveren licht op alles wat genezing en transformatie nodig heeft.
De Volle Roze of Bloem Maan van 23 april 2024 op 4º18 in de intense wateren van Schorpioen, is een complexe Volle Maan van uitersten. Van “alles of niets”.

De transformerende energie van Schorpioen is als de feniks, de mythische vuurvogel die uit de as herrijst vanuit het diepe verlangen naar transformatie.
De Volle Maan in Schorpioen dringt door in de diepten van je ziel om los te laten wat je niet langer dient.

Schorpioen, het achtste teken van de dierenriem, is een mysterieus en krachtig sterrenbeeld dat wordt geregeerd door de planeten Pluto en Mars. Deze Volle Maan brengt ons in verbinding met onze schaduwkant en kwesties als controle, macht, dood, transformatie, geheimen en verborgen waarheden.

Pluto is de astrologisch heerser van Schorpioen. Pluto is de kosmische oerkracht die in ons allemaal aanwezig is. Pluto is vernietiging, maar ook de karmische transformatie van de ziel.

Deze Volle Maan in Schorpioen vormt een spanningsveld met astrologisch heerser Pluto in Waterman, de planeet van vernietiging en overheersing, wat de energetische frequentie nog krachtiger maakt.

De conjunctie van Jupiter is conjunct Uranus tijdens deze Volle Maan is de helende kosmische push om te zuiveren, uit de as te herrijzen en terug te keren naar het volle licht.
Omarm transformatie, precies zoals Schorpioen dat wil.

Deze Volle Maan is de cumulatie van de Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023, de manifestatie van je intenties van die Nieuwe Maan. Intenties, gedachten en acties van dat moment zijn verbonden met wat je met deze Volle Maan weerspiegeld zult zien.

De ene cyclus eindigt, de andere begint.

Invloed van deze Volle Maan in Schorpioen op alle dierenriemtekens (lees: ascendant)

♈ RAM 21 maart – 19 april
De krachtige en transformerende Volle Maan van 23 april 2024 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit.
Deze Volle Maan gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins, maar ook intimiteit, vertrouwen en seks.
Dit is een Volle Maan om eventuele verborgen verlangens of angsten onder ogen te zien.
Aan de ene kant kan deze Volle Maan je dichter bij iemand brengen, maar als je je niet open en kwetsbaar opstelt, ervaar je het tegenovergestelde.

♉ STIER 20 april – 20 mei
De Volle Maan van 23 april 2024 in jouw Huis van Relaties kan een belangrijk keerpunt in je relaties zijn, zakelijk of privé.
Deze Volle Maan brengt de waarheid naar boven en laat zien waar jullie staan.
Misschien voel je een afstand en wil je emotionele verbondenheid met anderen te ervaren, maar er kan sprake zijn van machtsstrijd. Door gebeurtenissen ga je kritisch naar bestaande relaties kijken. Het is hoog tijd om de knoop door te hakken!
Positieve relaties worden verstevigd, maar zwakke verbindingen zullen worden verbroken.
Wat het ook in de komende weken zal zijn, het eind of begin zal voor beide partijen een nieuwe weg zijn.

♊ TWEELINGEN 21 mei – 20 juni
De Volle Maan van Schorpioen van 23 april 2024 verlegt de focus op jouw dagelijkse routines en gewoonten.
De Volle Maan in jouw Huis van Werk en Gezondheid is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Er zijn meerdere projecten die je aandacht vragen zoals nieuwe projecten en het afronden van oude projecten en dat vereist veel aandacht en energie. Het is een goed moment om ook naar je emotionele welzijn te kijken en de nodige veranderingen aan te brengen om jouw gemoedstoestand en vitaliteit te ondersteunen.
Wat je ook doet, het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Tweelingen.

♋ KREEFT 21 juni – 22 juli
De Volle Maan van 23 april 2024 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en je passie te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel, je innerlijke kind en met wie je bent.
Kreeft kan een sterke drang voelen om emoties op een creatieve manier te uiten.
Kreeft verlangt naar vreugde, liefde, romantiek en plezier, creativiteit, hobby’s en sport.
Dit is een uitstekende periode om te daten en de vaste relatie brandt het liefdesvuur.
Deze Volle Maan gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft.

♌ LEEUW 23 juli – 22 augustus
De Volle Maan van 23 april 2024 valt in jouw Huis van Familie en Huis, dus tijd om aandacht te schenken aan je huis en gezin of de band te herstellen met familieleden. Er komt thuis of in je familie iets tot voltooiing zoals een renovatie, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière.
Leeuw kan geneigd zijn om de veiligheid en emotionele stabiliteit thuis te beschermen.
Deze emotionele Volle Maan kan Leeuw nostalgisch maken. Misschien wil je oude foto’s bekijken. Er kunnen ook situaties of mensen uit het verleden terugkeren.
Raadzaam is confrontaties zoveel mogelijk te vermijden.

♍ MAAGD 23 augustus – 22 september
De Volle Maan van 23 april 2024 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren.
Het kan zijn dat je verwikkeld bent in diepgaande gesprekken of dat jij je aangetrokken voelt tot het onderzoeken van complexe onderwerpen.
Deze Volle Maan vraag ook om introspectie en zelfreflectie.
Het kan zijn dat je met een project bezig bent of aan het afronden bent dat met communicatie te maken heeft of met schrijven, spreken, marketing, sociale media of lesgeven.
Praat dingen uit die je dwarszitten. Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig. Hou wel rekening met wat je zegt en hoe je iets zegt. Een geheim kan worden onthuld.

♎ WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
De Volle Maan van 23 april 2024 valt in jouw Huis van Financiën.
Je financiën hebben nu jouw prioriteit, Weegschaal. Er kan een sterk verlangen zijn om de financiële situatie onder controle te krijgen en deze in lijn te brengen met wat voor jou belangrijk is. De Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond of verbeterd moet worden. Deze invloed laat meer stabiliteit zien waardoor je aan betalingsverplichtingen kunt voldoen. De Volle Maan laat een grote uitgave zien, maar ook voldoende inkomsten. Deze Volle Maan is een perfecte periode voor financiële planning en strategievorming en om financiële zaken met rationaliteit en logica te benaderen.

♏ SCHORPIOEN 23 oktober – 21 november
De Volle Maan in jouw eigen teken Schorpioen van 23 april 2024 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Deze emotionele Volle Maan vraagt om introspectie, waardoor dit een krachtige kans is voor persoonlijke transformatie en vernieuwing. Door zelfreflectie weet je wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei.
Eindes, keerpunten en plotseling nieuws kunnen de revue passeren. Een nieuwe relatie kan jou verrassen.
Deze Volle Maan gaat over loslaten, zowel intern als extern. Dus laat tijdig los!

♐ BOOGSCHUTTER 22 november – 21 december
De Volle Maan van 23 april 2024 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting.
Je hebt rust, ontspanning, een retraite en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven.
Het universum trekt aan de rem….
Deze Volle Maan roept op tot introspectie en in je onderbewustzijn te duiken.
Het is tijd om achter de schermen te werken om projecten voor te bereiden of te ontwikkelen.
Door jezelf terug te trekken komt er ruimte in je hoofd. Ruimte voor inzichten en duidelijkheid.
Laat met deze Volle Maan los wat je niet langer dient, laat die zware bagage achter.
Neem alleen het licht mee.

♑ STEENBOK 22 december – 19 januari
De Volle Maan van 23 april 2024 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en organisaties. Na een periode van afzondering is het goed om naar buiten te treden en jezelf weer met vrienden te verbinden. Ga naar evenementen, ga netwerken.
Je hebt een verlangen om samen te werken met gelijkgestemden of deel te nemen aan groepsactiviteiten. Steenbok gaat op een dieper niveau contact maken met anderen.
Socialiseren is ook een vorm van stressvermindering en je hebt het nodig om samen te zijn.
Iets komt tot voltooiing in je sociale kring. Dankzij de hulp van een vriend of groep kan een belangrijke mijlpaal binnen handbereik liggen.

♒ WATERMAN 20 januari – 18 februari
Deze krachtige Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 valt in jouw Huis van Carrière.
Dit is een cumulatief moment voor je carrière. Als je op de goede weg zit, mag je op een overwinning, een promotie, een nieuwe baan of zelfs een onderscheiding rekenen.
De Volle Maan van Schorpioen is een goed moment om jouw autoriteit te laten gelden, je te concentreren op langetermijndoelen en ambities. Nu kun je impact maken.
Maak tijd om je carrière te evalueren. Is er twijfel over het pad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, dan is het hoog tijd om een nieuwe richting in te slaan.

♓ VISSEN 19 februari – 20 maart
De Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 valt in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit.
Het universum nodigt je uit om je vleugels uit te slaan, Vissen en jezelf te laten inspireren.
Vissen kan een sterke drang ervaren om los te komen van de routine en onbekend terrein te verkennen op zoek naar nieuwe avonturen…Deze Volle Maan daagt je uit om te leren, te reizen en te rijzen als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen. Je eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is
Voor Vissen is de Volle Maan van Schorpioen een goed moment voor spirituele groei en zelfontdekking.

 

error: Content is protected !!