Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 21 mei 2023

De rode Strijder Mars betreedt vandaag het vurige rijk van Leeuw en blijft daar tot 10 juli 2023 onze harten verwarmen. Mars is in het vuur van Leeuw is creatief en daadkrachtig, maar is ook heel direct en veeleisend. Mars in Leeuw komt vandaag direct tegenover de retrograde Pluto in Waterman te staan en vormt een vierkant met Jupiter in Stier, een T-vierkant dus en dat intense strijdlustige en competitieve aspectpatroon kan een explosieve en agressieve uitwerking hebben.
Dat kan op grote schaal zijn, maar ook thuis kan er sprake zijn van dominant gedrag, agressie, afreageren, ongecontroleerd verlangen of onderuit gehaald worden door een vorm van overmacht of verlies van kracht(en). De geest lijkt uit de fles, dus reken op een explosie van emoties, vaak uitgelokt door een situatie of externe factoren.
Het kan ook een verrassende dag zijn van opmerkelijke prestaties op alle gebieden waar moed en kracht bij vereist zijn, vooral met projecten waar een jaar of twee geleden mee is begonnen.

error: Content is protected !!