Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 10 mei 2023

De afnemende Maan in Waterman vormt een driehoek met Uranus in Stier. Door deze gouden handdruk van Uranus in Stier is er een aangename sfeer Het sextiel met Neptunus in Vissen voegt een creatief tintje toe. Een dag van onverwachte mogelijkheden of om vindingrijke nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Gunstige dag om op reis te gaan, vergaderingen bij te wonen, toekomstplannen te maken, een tentoonstelling, je inzetten voor maatschappelijke doelen of op bezoek te gaan bij zieke familieleden of vrienden.
Door de oppositie van de Maan in Steenbok met Mars in Kreeft vierkant Jupiter in Ram kunnen we ons relationeel flink boos maken of humeurig zijn over de kleinste dingen. Er kan zelfs door onvrede een afstand ontstaan met vrouwen zoals een vrouwelijk familielid, leidinggevende, vriendin of echtgenote. Haastige spoed maakt zelden goed, ook met financiële zaken.

error: Content is protected !!