Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 15 maart 2023

Provinciale Statenverkiezingen in Nederland.
De inspirerende, maar rusteloze Maan in het vurige Boogschutter is in haar Laatste Kwartierfase.
In aanloop naar de Nieuwe Maan van 21 maart 2023 vraagt deze Laatste Kwartier Maan ons om in de komende week de afgelopen vier weken te analyseren en daarin het persoonlijke proces te doorzien. Blijf gefocust op wat er moet worden gedaan en afgehandeld.
Het gaat nu om opruimen en afwerken. Mercurius is astrologisch verbonden met de woensdag. Mercurius in Vissen laat ons de dingen achter de dingen zien, maar wil echter ook niet altijd de harde werkelijkheid zien of horen. Mercurius in Vissen stimuleert onze intuïtie, geloof en creatieve visie. Het wordt met deze energie moeilijker om situaties vanuit een rationeel en logisch perspectief te bekijken.
Mars in Tweelingen vierkant Neptunus in Vissen is een mistig aspect van innerlijke twijfel en ontmoediging. We willen wel, maar iets houdt ons tegen, zoals keuzes die in het afgelopen halfjaar zijn gemaakt of spijt hebben van iets wat je niet het gedaan of juist wel hebt gedaan.
Gelukkig trekt de mist langzaam op, waardoor je de dingen gaat zien zoals ze zijn.

error: Content is protected !!