Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 16 maart 2023

Vandaag vormt de Zon een exacte conjunctie op 25º met Neptunus in Vissen.
De Zon en Neptunus beginnen vandaag samen aan een nieuwe jaarcyclus, dus een prachtig moment om je intentie voor geloof, liefde en geluk te stellen en negatief gedrag los te laten.
Deze spirituele verbinding opent ons empatisch hart, versterkt intuïtie en gevoeligheid. Mooie positie voor kunst, dans, film en muziek. Deze energie is echter ook verwarrend en maakt ons gevoelig voor externe factoren, dus pas op met negatieve projectie, alcohol en medicijnen.
Door het vierkant met Mars in Tweelingen gebeuren er dingen die frustrerend kunnen zijn of dat je het gevoel hebt tegen een muur op te lopen in je goede bedoelingen. Gelukkig brengt de afnemende Maan in Steenbok uitkomst. Het best is vandaag om fysiek bezig te houden en te richten op praktische dingen en advies inwinnen.
Venus in Ram vierkant Pluto in Steenbok kan de oorzaak zijn van onderlinge spanning, jaloezie, afgunst en achterdocht in relaties.
Dit spanningsveld wil passie, maar is ook competitief en wil niet afwachten. Laat zien wie je bent, vecht voor de liefde, weet te herwinnen en laat je niet door negativiteit overspoelen.

error: Content is protected !!