Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 21 januari 2023

Zaterdag, 21 januari 2023
De Zon betreedt vandaag het luchtteken Waterman. Een nieuwe vrijheidslievende energie waarmee het dagelijks leven in een stroomversnelling komt. Deze dag is in potentie een geschikte dag voor alle vormen van communicatie en sociale interactie, delen van informatie en besprekingen.
De eerste Nieuwe Maan van 2023 valt vandaag in het teken Waterman en staat voor nieuw begin en manifestatie.
De energie van deze Nieuwe Maan op 1º Waterman laat ons toekomstgericht denken en vastgeroeste gedachten verruilen voor een verruimde blik waarin je de ander, en niet in het laatst jezelf ziet als een uniek wezen. Het leven en jezelf aanvaarden zoals het is en maakt dat je jezelf kan zijn kan blijven, ook al heerst er chaos om je heen.
Door Mercurius in Steenbok inconjunct Mars in Tweelingen is het moeilijk communiceren, kunnen er irritaties en uitingen van woede zijn. Met dit lastige, maar leerzame aspect kunnen we beter niet pushen.
Omdat de Nieuwe Maan graag door wil, moeten we gewoon ons moment afwachten en zorgen dat we beschikken over de juiste informatie.
Lees meer over de Nieuwe Maan in Waterman en de invloed op de dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website.

error: Content is protected !!