Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 23 januari 2023

Vandaag vormen Venus en Saturnus op 24º een exacte conjunctie in Waterman, het begin van een nieuwe cyclus van nieuwe relatiepatronen en gewoonten. Deze vernieuwende en oplossingsgerichte energie wordt gevoed door de Nieuwe Maan in Waterman.
Met deze conjunctie groeit het vertrouwen op een betere samenwerking op het werk en toewijding in relaties. Een gunstige dag om doelen en intenties te stellen!
De beperkende energie van Saturnus in Waterman kan echter worden gevoeld in de vorm van financiële verantwoordelijkheden, als schuld of ontrouw in relaties, rigiditeit, verbaal en emotioneel geweld, onderdrukking en ontkenning van emoties en gevoelens, opgekropte frustratie, het onvermogen om je woede te kanaliseren of om liefde en steun te vragen of het onvermogen om verbinding te maken op emotioneel niveau. Karmische lessen leiden tot een groter begrip van wederzijdse liefde en respect of loyaliteit.

error: Content is protected !!