Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 9 september 2022

Vrijdag, 9 september 2022
De bijna Volle Maan in Vissen maakt de verbinding met je hogere Zelf. De oppositie met Venus in Maagd vraagt om je bewust te zijn van jezelf als individu en hoe jouw energie invloed heeft op anderen om je heen. De drukke tijd waarin we leven daagt ons uit om niet te lang stil te blijven staan bij wat ooit was, maar verder te kijken naar hoe het kan zijn! De Maan in Vissen schenkt ons hoop! Mercurius in Weegschaal gaat morgen retrograde, dus een goed moment om iets goed te maken of af te werken.
De bijna Volle Maan in Vissen geeft je hoop en laat je de situaties vanuit een ander perspectief zien en schenkt duidelijkheid over de stappen die je moet nemen om meer vrede en harmonie in jouw leven te creëren. Wees je ervan bewust dat je veel gevoeliger voor sferen bent met deze Maan. Vermijdt alcohol en drugs …. hou je lichaam zuiver en wees één met jezelf.

error: Content is protected !!