Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 20 september 2022

Dinsdag, 20 september 2022
De Afnemende Maan in Kreeft vraagt om in je persoonlijke leven grenzen te stellen om jezelf en je emotionele zekerheden te beschermen. Deze gevoelige Maan staat tegenover de retrograde Pluto in Steenbok en is driehoek de retrograde Neptunus in Vissen. Deze Maanenergie gaat over afronden en opruimen. Venus in Maagd vormt een driehoek met de retrograde Uranus in Stier. De koele Venus is de onvoorspelbare Uranus goed gezind! Deze verbinding in het element Aarde nodigt uit om nieuwe facetten van het leven te ontdekken waarbij de behoefte bestaat om even te ontsnappen aan alle hectiek van deze tijd.
Asteroïde Ceres inconjunct de retrograde Pluto in Steenbok laat zien dat obsessieve gehechtheid, dwangmatige verbindingen en overdreven behoefte aan controle in de familie, gezin of relatie niet gezond is. Het loslaten van controle is loslaten van angst. De weg naar liefde.

error: Content is protected !!