Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 25 oktober 2022

Dinsdag, 25 oktober 2022
Vandaag is de gedeeltelijke Zonsverduistering op 2º00 in Schorpioen. De kracht van een Verduistering is wel 10x zo sterk als een gangbare Nieuwe of Volle Maan en het effect van een eclips als deze kan wel tot 6 maanden aanhouden.
Astrologisch gezien wordt dit een krachtige eclips. In je geboortehoroscoop is te zien hoe sterk deze verduistering op jou persoonlijk uitwerkt, vooral als je jouw Zon of Maan, of andere planeten of hoekhuizen op 2º Schorpioen of in tegenoverliggende teken Stier hebt staan.
Waar je controle over moet krijgen, broeit al maanden. Als je antwoorden zoekt, kan dit precies de energie zijn die je nodig hebt. Mars is naast Pluto de astrologisch heerser van Schorpioen.
Het universum vraagt je in aanloop tot de retrograde Mars vanaf 30 oktober 2022 om gericht bezig te zijn en aandacht te schenken aan details, zorg bijvoorbeeld dat je papierwerk en (financiële) administratie op orde is.
Lees meer over deze gedeeltelijke Zonsverduistering en de invloed op alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website.

error: Content is protected !!