Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 21 oktober 2022

Vrijdag, 21 oktober 2022
Venus is astrologisch verbonden met de vrijdag (Freya). Vandaag vormt de Zon op 27º een conjunctie met Venus in Weegschaal! Deze planetaire samenwerking geeft vertrouwen op alles wat je vandaag onderneemt. Bepaal je intenties voor wat je de komende 18 maanden naar je toe wil trekken of bereiken. Mooie dag om dingen af te werken en om creatief bezig te zijn.
Venus staat op het punt om haar eigen teken Weegschaal te verlaten en op de laatste graden van Weegschaal gaat het dan om oplossingen te bedenken of door te voeren die te maken met relaties en geld!
Mercurius in Weegschaal vormt een inconjunctie met de retrograde Uranus in Stier. Met dit aspect wordt uitgedaagd om je geest te bevrijden, bewuster te worden en buiten maatschappelijk aanvaardbare kaders te denken. We moeten ons allemaal aanpassen, maar te veel aanpassen kan ook belemmerend zijn voor je eigen groei. Als je constant kritiek hebt of je bekritiseerd voelt, kan dit een aanwijzing zijn dat je jezelf ervan weerhoudt vooruit te komen.

error: Content is protected !!