Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 6 november 2022

Zondag, 6 november 2022
De Wassende Maan in Ram is sextiel de retrograde Mars in Tweelingen en Saturnus in Waterman en met deze energie willen we vooruitgang boeken.
Deze voortvarende Maan in Ram staat wel vierkant op Pluto in Steenbok. Schoon schip maken door dingen uit te praten. Emotionele reacties brengen duidelijkheid, over jezelf en je gevoelswereld.
Venus in Schorpioen is vandaag exact opposiet de retrograde Uranus in Stier, dus hou rekening met een onverwachte gebeurtenis in de relatie, die veel onrust kan veroorzaken. Financiële meevallers zijn mogelijk, maar je moet extra voorzichtig zijn met geld en het nemen van ondoordachte risico’s vandaag.
Velen willen door de retrograde Mars in Tweelingen meer vrijheid en opwinding door risico’s te nemen met liefdesaffaires, gokken of risicovolle investeringen, maar met deze oppositie van Venus en Uranus kun je van een koude kermis thuiskomen vooral wanneer je in de transit horoscoop te maken hebt met een Mars Return. Dus wees voorzichtig.

error: Content is protected !!