Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 13 mei 2022

Vrijdag, 13 mei 2022
Vandaag is het vrijdag, de dag van Venus. Venus, de godin van de Liefde, is in Ram, het teken van de Strijder vrijpostiger, spontaner en hartstochtelijker. Venus in het teken Ram zoekt geen compromissen of overgave, met deze energie wil Venus tot actie overgaan, voor zichzelf opkomen en grenzen stellen voordat zij zich geeft… ook uiting geven aan haar gevoelens als iets haar niet zint. Probeer deze energie wel in goede banen te leiden. Het is goed om voor jezelf op te komen, laat het niet ten koste van alles gaan, zowel financieel als relationeel.
De Toenemende Maan in Weegschaal vormt een driehoek met Saturnus in Waterman en daardoor worden gevoelens en emoties onder controle gehouden. Door het vierkant met de retrograde Pluto in Steenbok moeten er vandaag misschien moeilijke keuzes worden gemaakt. Mercurius retrograde in Tweelingen vraagt ​​je om niets overhaast te doen.

error: Content is protected !!