Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 16 mei 2022

Maandag, 16 mei 2022

Wanneer de Maan in Schorpioen staat zijn emoties intenser dan anders, zijn we bang om afgewezen te worden, jaloers, rancuneus, dwangmatig en meer op onze hoede. We hebben spijt over gedane zaken en zijn donker gestemd, zwaaien daarbij tussen uitersten. 

De totale Maansverduistering in het intense Waterteken Schorpioen van 16 mei 2022 zou kunnen leiden tot grote veranderingen en machtswisselingen en is van grote invloed op ons emotionele leven. Verduisteringen hebben het potentieel om krachtige gebeurtenissen te laten plaatsvinden en wat geactiveerd zal gaan worden rond een eclips heeft te maken met iets wat ongeveer drie maanden voorafgaand aan de eclips ontstond.

Pluto, die over Schorpioen heerst, loopt sinds 29 april j.l. retrograde, haalt het verleden naar boven, diepliggend oud zeer dat zich kenbaar maakt door middel van je lichaam, dat zelf te lijden heeft onder die oude pijn.

Iedereen voelt de kracht van deze Volle Maan op zijn of haar manier, maar iedereen zal deze kosmische gebeurtenis anders ervaren. Als je geboren bent onder het teken Schorpioen of Stier of als je Maan in Schorpioen staat, voel je het effect van deze Volle Maan en haar Verduistering het meest. 

Het is een emotioneel geladen tijd, welke in het teken staat van relaties waarbij het thema polariteit vrijheid versus verbintenis duidelijk aanwezig is. 

Lees meer over deze Maansverduistering in Schorpioen onder NIEUWS op deze website!

error: Content is protected !!