Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 18 juli 2022

Maandag, 18 juli 2022
De Zon in Kreeft driehoek retrograde Neptunus in Vissen is een zachte energie waardoor we de behoefte hebben om de rust in onszelf op te zoeken. Het is mogelijk dat je vandaag alleen het mooie in alles en iedereen wil zien, maar pas op voor teleurstelling en geef duidelijk je grenzen aan.
Mercurius in Kreeft staat opposiet de retrograde Pluto in Steenbok. Bureaucratische of bestuurlijke beslissingen botsen met emoties en gevoelens. Blijf bij jezelf en maak je niet boos.
Mercurius staat op de laatste graad van Kreeft en dan is het altijd een uitdaging. Helder zien is prioriteit nummer één. Het projecteren van innerlijke onrust is gebruikelijk met deze tegengestelde krachten. Niet altijd is de ander verantwoordelijk voor wat er fout gaat, kijk ook naar jouw rol. Morgen betreedt de lieftallige Venus de gevoelige wateren van Kreeft. Zo op de drempel van Tweelingen wil Venus nu dingen afronden en uitpraten, dus dit is de dag bij uitstek om juist dat te doen.

error: Content is protected !!