Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 25 februari 2022

Vrijdag, 25 februari 2022
Mercurius in Waterman staat vandaag exact vierkant Uranus in Stier en dat kan een stoorzender zijn. Niet alles wat je hoort of ziet wordt goed begrepen of komt goed door of iets wat niet gezegd mag worden wordt toch doorgegeven. Concentratie valt niet mee en dat wordt er door het vierkant van de Afnemende Maan met Neptunus niet beter op…
Dit wat nerveuze, maar creatieve aspect van Mercurius en Uranus maakt ons nieuwsgierig en leergierig. Allerlei gedachten, maar ook goede creatieve ideeën schieten door je hoofd. Vergeet deze niet te noteren voor later, want je bent het anders zo weer vergeten. Vandaag verwarde berichten. Voorzichtig zijn als je de weg op moet!
Vandaag vormt Venus in Steenbok weer een sextiel met Neptunus in Vissen (de vorige keer was op 5 januari 2022). Door samenwerking van Venus met Neptunus in Vissen komt alles wat tot rust en weten we een goede oplossing te vinden voor ontstane situaties.

error: Content is protected !!