Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 22 februari 2022

Dinsdag, 22 februari 2022
Mars is astrologisch verbonden met dinsdag. Mars voelt zich thuis in Steenbok! Mars in Steenbok is gefocust en productief. Wanneer je tijdens Mars in Steenbok brengt succes in alles wat je doet, wanneer je deze energie productief gebruikt!
De Afnemende Maan in Schorpioen brengt focus en intensiteit en ondersteunt ons om alle opgedane ervaringen op ons pad te integreren, maar in de afnemende fase van de Maan ook de energie om te accepteren, op te ruimen en los te laten wat niet meer werkt.
Deze Maan vierkant Mercurius en Saturnus in Waterman en opposiet Uranus in Stier vraagt je te richten op inhoudelijke vraagstukken en persoonlijke kwesties. Voor jezelf werken, opruimen en geduldig zijn, want de sfeer is onrustig. Oplossingen voor waar je vastzit komen vanzelf, wanneer je in het reine komt met je gedachten en meegaat met deze kosmische energie.

error: Content is protected !!