Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 15 februari 2022

Dinsdag, 15 februari 2022
Vandaag betreedt de snelle planeet Mercurius van communicatie en verkeer het luchtrijk van Waterman. Het is een dag om contacten met vrienden te leggen en te netwerken. Let vooral op je e-mails en nieuws op sociale media vandaag! Conversaties worden gestimuleerd met dit aspect. Je bent meer vrij in de communicatie, ongebonden en origineel. Je kan zomaar met van alles op de proppen komen of slimme oplossingen of aanbiedingen vinden via het internet of de media.
Venus en Mars vormen op15º een exacte conjunctie in Steenbok, dus de liefde laat zich in haar volle glorie zien. Het brengt een gevoel van verbondenheid met zich mee dat je niet eerder ervaren hebt. Sta er niet van te kijken dat iets ongewoons te gebeuren staat…. Voor bestaande problemen worden onverwachte oplossingen gevonden.
Bijna Volle Maan in Leeuw is opposiet Saturnus in Waterman en vraagt ​​om je beste in jezelf naar voren te brengen. Het gaat om duidelijkheid en commitment.

error: Content is protected !!