Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 29 december 2022

Mercurius in Steenbok gaat vanaf vandaag retrograde in Steenbok en blijft retrograde tot 17 januari 2023. De rol van Mercurius retrograde is nu die van leraar en gids, die ons de weg wijst in de boven- en onderwereld. Vanuit de duisternis brengt Mercurius ons terug in het Licht. Mercurius helpt ons om je schaduwkanten te ontdekken en schenkt ons waardevolle inzichten.
Een tipje van de sluier wordt opgelicht of een geheim wordt onthuld.
De Toenemende Maan in Vissen is sextiel de retrograde Mercurius, Venus en Pluto in Steenbok en deze planetaire samenwerking zoekt verbinding. Of het nu gaat over toenadering in de liefde, betrokkenheid of het zoeken van de confrontatie, het is zoeken naar de waarheid, waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Een relatie die vandaag ontstaat kan voelen alsof het is voorbestemd. Alles wat vandaag wordt gezegd of gedaan heeft een intense en krachtige lading en leert meer over jezelf.

error: Content is protected !!