Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 22 december 2022

De Winterzonnewende of Winter Equinox markeert de kortste dag, wanneer de nacht op haar langst is. Het is het magische feest van Yule, de hergeboorte van de Zon, het begin van de astronomische Winter.
De Zon in Steenbok vierkant Jupiter in Ram is productief en geeft hoop, energie en doorzettingsvermogen om te doen wat moet worden gedaan, zoals opruimen en uitzoeken.
Het geeft ons net het duwtje in de rug dat nodig is om verder te komen, om net die extra stap te maken. De Verdwijnende of Balsemieke Maan in Boogschutter is opposiet de retrograde Mars in Tweelingen en Driehoek Jupiter in Ram. Pas op met wat je zegt!
De verwachtingen zijn hoog. Pas wel op voor overdrijving, want het vierkant Zon vierkant Jupiter daagt uit om over grenzen te gaan.
Venus in Steenbok driehoek de retrograde Uranus in Stier weet precies hoe je die grenzen kunt bewaken en hoe je deze energie het beste kunt gebruiken.

error: Content is protected !!