Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 31 augustus 2022

Woensdag, 31 augustus 2022
Op de laatste dag van augustus 2022 vormt de Toenemende Maan in Weegschaal een driehoek met de retrograde Saturnus in Waterman en sextiel Venus in Leeuw, maar staat wel vierkant op de retrograde Pluto in Steenbok. De planetaire uitdaging met de retrograde Pluto in Steenbok houdt ons scherp en op het goede spoor.
De Zon in Maagd inconjunct de retrograde Jupiter in Ram kan vandaag echter tot spanning leiden. Om succes te hebben of het gevoel dat er meer moet zijn in het leven betalen velen een hoge prijs door veel van zichzelf op het spel te zetten met alle gevolgen van dien.
Soms is het goed om veranderingen aan te brengen om innerlijke groei mogelijk te maken. We hoeven niet alles overboord te gooien wat we hebben opgebouwd en waar we zo hard voor hebben gewerkt, maar het is goed om ook te kijken naar wat niet meer voor ons werkt, onder ogen te zien. Hoe langer je in een situatie blijft zitten die niet (meer) wenselijk is, des te moeilijker wordt het voor je om te ontsnappen aan die situatie.

error: Content is protected !!