Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 16 augustus 2022

Dinsdag, 16 augustus 2022
De Afnemende Maan in Ram is sextiel retrograde Saturnus in Waterman en staat vierkant op de retrograde Pluto in Steenbok. Wat staat er vandaag op het menu?
Een dag waarin samenwerking centraal staat om mooie resultaten te bereiken. Het vierkant naar Pluto in Steenbok houdt ons daarbij op het goede spoor en biedt oplossingen in plaats van verwarring en uitstel.
Mercurius in Maagd driehoek Uranus in Stier brengt ons interessante ontwikkelingen die in ons voordeel werken. Met deze energie voelen we ons geïnspireerd om die stappen te ondernemen welke een belangrijke wending in ons leven gaan geven. Mercurius en Uranus brengen je als vanzelf op goede ideeën en oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. 
Onverwachte nieuwtjes komen tot ons vandaag!
Niet alles zal volledig worden opgelost vandaag, maar een juiste richting is alles wat nu nodig is. Vergeet niet dat alles wat gebeurt deel uitmaakt van het universele leerproces.

error: Content is protected !!