Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 6 november 2021

Zaterdag, 6 november 2021
Mercurius, onze planetaire reporter, duikt vanaf vandaag tot 24 november 2021 onder in de intense wateren van Schorpioen. Mercurius in Schorpioen is een periode waarin ons denken en perceptie scherp, indringend, diep en transformatief gekleurd zal zijn. Door deze intensiteit wordt de onderste steen bovengehaald.
Mercurius was vanaf 31 augustus 2021 in Weegschaal en in deze lange periode zijn problemen uitgewerkt en is evenwicht bereikt. Wat tijdens deze periode niet is bereikt, wordt met Mercurius in Schorpioen aangepakt.
Ook Venus verandert van teken en reist vanaf vandaag tot 6 maart 2023 (!) door het aardeteken Steenbok. Venus stimuleert alles wat mooi is en de aardse invloed van Steenbok geeft de vastberadenheid om de dingen concreet te maken of een constructieve en aanvaardbare oplossing te vinden voor ontstane situaties.
De Toenemende Maan in Boogschutter zorgt voor een positieve stemming, brengt openheid en antwoorden, maar omdat we ten koste van alles ons gelijk wensen te halen is het overbodig te stellen dat, ondanks de goede wil van Venus in Steenbok, het niet makkelijk is om tot een gelijkwaardig compromis te komen.

error: Content is protected !!