Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 22 oktober 2021

Vrijdag, 22 oktober 2021

De Afnemende Maan is conjunct retrograde Uranus in Stier, sextiel met de retrograde Neptunus in Vissen en driehoek met Pluto in Steenbok, maar vierkant op Jupiter in Waterman.

Wat betekent dit allemaal?

Vandaag kunnen er onverwachte situaties ontstaan op het werk, onderweg of in de relatie. Gevoelens en emoties worden door de invloed van Jupiter vergroot. Mars in Weegschaal staat vierkant op Pluto in Steenbok en dan kan er sprake zijn van agressie en geweld. Vandaag gebeurt alles tegelijk en als dat het geval is moeten we kunnen schakelen. Mensen begrijpen elkaar niet, reageren objectief en praten langs elkaar heen. Vandaag komen dingen met “ een moeilijk randje” aan de orde of er wordt kritiek geleverd of zijn we het met elkaar oneens. Het voelt alsof we voor de keuze worden gesteld tussen het een of het ander, kiezen voor vrijheid of voor zekerheid. Verantwoordelijkheid is ook een keuze. 

error: Content is protected !!