Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 16 november 2021

Dinsdag, 16 november 2021
De Zon in Schorpioen staat vandaag vierkant op Jupiter in Waterman geeft ons net het duwtje in de rug dat nodig is om verder te komen, om net die extra productieve stap te maken. Pas wel op voor overdrijving, want het vierkant daagt uit om over grenzen te gaan. Jupiter maakt alles groter, blaast alles op en dan is het goed om binnen de grenzen van mogelijkheden te blijven.
De dinsdag wordt geregeerd door Mars. Mars voelt zich helemaal thuis in Schorpioen en is daardoor heel krachtig. Mars komt tegenover Uranus in Stier te staan en dat maakt extra alert en gefocust op wat belangrijk voor je is. Ieder aspect van Mars en Uranus biedt het potentieel voor verandering en de oppositie is een ware uitdaging van nieuwe vrijheid en onafhankelijkheid.
De Wassende Maan in Ram vierkant Pluto in Steenbok is een intens aspect, vooral wanneer emoties zijn onderdrukt. Deze dag kan zowel confronterend als verhelderend zijn. Er kunnen zaken aan het licht komen waardoor je gedwongen wordt om de waarheid onder ogen te zien.
Er zijn machtsspelletjes met daarbij aanwezige gevoelens van frustratie en machteloosheid, dus blijf bij de les. Nu actie ondernemen om controle te houden over wat je hebt.

error: Content is protected !!