Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 18 november 2021

Donderdag, 18 november 2021
Mercurius in het waterteken Schorpioen driehoek de retrograde Neptunus in Vissen is de oorzaak van een dromerige en illustere sfeer. Met zoveel Water zijn er weinig woorden nodig om te weten te komen wat de ander wil zeggen. Voor Mercurius in Schorpioen geldt: stille wateren hebben diepe gronden, is mysterieus, onduidelijk en ondoorgrondelijk. Zonder veel woorden krijgen we de juiste informatie.
Vandaag staan Mars in Schorpioen en de retrograde Uranus in Stier precies op 12º tegenover elkaar. Ieder aspect van Mars en Uranus biedt het potentieel voor verandering en de oppositie is een ware uitdaging. Het is een explosieve combinatie die de droom van nieuwe vrijheid en onafhankelijkheid kan realiseren. Het oude maakt plaats voor het nieuwe en gebeurt maar eens in de twee jaar! Deze kosmische duw vanuit de Kosmos markeert een keerpunt wanneer er sprake is van opgebouwde spanning in de afgelopen twee jaar.
Als je wilt ontsnappen uit een situatie waarin je gevangen zit, dan is dit jouw kans!

error: Content is protected !!