Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 5 mei 2021

Woensdag, 5 mei 2021
Wanneer de dag begint is de Afnemende Maan in Waterman is conjunct Jupiter en dat verhoogt het saamhorigheidsgevoel. Deze samenstand kan goed nieuws brengen aan het begin van de dag.
Mercurius reist vanaf vandaag tot 11 juli 2021 door het eigen teken Tweelingen en stimuleert communicatie en leren. De nieuwsgierige Mercurius voelt zich hier helemaal thuis, dus het gaat over het maken van de verbinding, het krijgen van informatie, meer flexibiliteit en het vinden van oplossingen.
Bij elkaar genomen een geweldige dag samen te zijn, voor het bedrijfsleven, studie, lezen en schrijven of gewoon een goed gesprek te voeren.
De Afnemende Maan in Vissen driehoek Mars in Kreeft maakt toegewijd, gevoelig en begripvol en bereid om anderen tegemoet te treden. Door de gevoelige Maan vierkant de rationele Mercurius in Tweelingen kunnen er echter communicatiemoeilijkheden ontstaan in relaties. Gevoelens en emoties staan het logische in de weg, waardoor de ander niet begrijpt wat je precies bedoelt.

error: Content is protected !!