Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 24 juli 2021 

Zaterdag, 24 juli 2021 

De Volle Maan in Waterman laat de rebel in jou ontwaken. Onze behoefte aan persoonlijke vrijheid en onafhankelijk te zijn van wie of wat dan ook is sterker dan anders.
Gebruik deze planetaire kracht op een positieve manier door deze in te zetten om te plannen en te organiseren. We kunnen vooruitgang boeken met alles waar we onszelf aan hebben toegewijd, vooral de projecten op humanitaire aard zijn lonend. Maar zoals het altijd gaat in het universum, zien we aan de andere kant dingen uit elkaar vallen en bestaat de tendens om het bijltje erbij neer te gooien als je denkt voor een verloren zaak te vechten. Met Mercurius in Kreeft driehoek retrograde Neptunus in Vissen zijn er weinig woorden nodig.
Deze Volle Maan in het Luchtteken Waterman brengt ons naast onverwachte gebeurtenissen, ook nieuwtjes en weetjes. Iets dat verborgen is gehouden komt zal onder het licht van de Volle Maan worden onthuld. 

Lees meer over de Volle Maan en de invloed op alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website! 

error: Content is protected !!