Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 23 juli 2021

Vrijdag, 23 juli 2021

Vandaag betreedt de Zon het vurige en creatieve rijk van Koning Leeuw!
Venus is verbonden met de vrijdag! Venus heeft het vuurteken Leeuw verlaten en betreedt vandaag het aardse teken Maagd. De energie van Venus in Maagd is gemotiveerd om gezond te leven, is kritisch, georganiseerd, kieskeurig en serieus. Venus blijft tot 16 augustus 2021 in Maagd en wil hier het allerbeste! In de komende weken zal er een nieuwe routine m.b.t. gezondheid ontstaan. 

Venus in Maagd staat vandaag tegenover de retrograde Jupiter in Vissen. Geen goede dag om te gaan shoppen of overdadigheid van welke aard dan ook, omdat we in de verleiding kunnen komen om veel meer uit te geven dan we hebben. Een item waar we ons toe aangetrokken voelen, kan veel te duur zijn of we kunnen iets kopen waar we later spijt van hebben of waar we niets aan hebben, kans op een miskoop dus. 

De bijna Volle Maan is conjunct retrograde Pluto in Steenbok driehoek Uranus in Stier en opposiet Mercurius in Kreeft. We willen dingen constructief veranderen. Een gunstige dag om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen en plannen te maken, maar is het is belangrijk om gematigdheid te zoeken in relaties en financiële zaken.

error: Content is protected !!