Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 26 februari 2021

Vrijdag, 26 februari 2021
De schone Venus duikt tot 21 maart 2021 onder in de mysterieuze zeeën van Koning Neptunus.
Met Venus in Vissen heerst er een zachtere, vergevingsgezinde, begripvolle en sentimentele energie en het besef van eenheid met alles wat leeft. Een zachte energie van naastenliefde, geven, mededogen en zorgzaamheid. Venus in Vissen maakt op persoonlijk niveau wel verlegen en terughoudend in de liefde. Goede periode voor de spirituele wereld, kunstenaars en genezers.
De Zon in Vissen is sextiel Uranus in Stier en zoekt mogelijkheden buiten bestaande gemeenschapskaders om nieuwe wegen in te slaan, spannende en mentaal verfrissende energie!
De Zon in Vissen en Uranus in Stier laten je met de bijna Volle Maan vandaag inzien hoe zeer jouw verleden van invloed is op jouw toekomst …Het leven is gebaseerd op het steeds weer vinden van de balans, tussen yin en yang, met of zonder, wel of niet doen, geven en ontvangen, vasthouden en loslaten. Het vinden van de balans wordt vandaag door Uranus in Stier, de planeet van evolutie en verandering, ondersteund.

error: Content is protected !!