Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 25 februari 2021

Donderdag, 25 februari 2021
Vandaag en morgen verblijft de Wassende Maan op haar reis door de dierenriem in het teken Leeuw.
De Maan in Leeuw maakt zelfverzekerd, vastberaden en creatief en brengt een gevoel van enthousiasme, optimisme en vooruitkijken met zich mee. Met de Maan in Leeuw volgen we ons hart!
De Maan in Leeuw is vierkant Uranus in Stier en opposiet Mercurius en Saturnus in Waterman, dus er is sprake van een T-vierkant. Aanpassingen moeten nu echt worden doorgevoerd!
Mars in Stier is driehoek Pluto in Steenbok en deze oerenergie laat een onbeperkte energie en krachtige wil zien om een ​​persoonlijk statement te maken. Vooruitgang en succes kunnen in korte tijd worden geboekt, zowel zakelijk als in de liefde. Deze scheppende energie van Mars in Stier driehoek Pluto in Steenbok is gericht op het leveren van concrete resultaten, laat duidelijke keuzes zien en een sterke vastberadenheid.
De Wassende Maan is opposiet Jupiter in Waterman, dus we worden uitgedaagd om er het beste van te maken. Wees creatief, wees liefdevol en wees vooral jezelf.

error: Content is protected !!