Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 2 december 2021

Donderdag, 2 december 2021
De Verdwijnende Maan in Schorpioen is opposiet de retrograde Uranus in Stier en vierkant Saturnus in Waterman en dat maakt de sfeer onrustig. Er komen diepgewortelde onzekerheden aan de oppervlakte, zodat bestaande situaties zwaarder voelen dan ze in werkelijkheid zijn.
Het leven hoort continu in verandering te zijn. Teveel hechten aan situaties die veiligheid lijken te geven, betekent dat andere mogelijkheden uitgesloten worden. Dit T-vierkant helpt om open te breken daar waar we vastzitten. Er komt opzienbarend nieuws tot ons, er wordt iets duidelijk.
Mercurius in Boogschutter vormt een inconjunctie met de retrograde Uranus in Stier en dit maakt bewust van de kracht van de gedachte. Negatieve gedachten zijn de oorzaak van angst en dat belemmert groei. Kritiek uiten of jezelf bekritiseerd voelen is een vorm van jezelf tegenwerken!
Door positieve gedachten toe te laten kom je weer tot jezelf. We moeten ons allemaal aanpassen aan ‘het nieuwe normaal’, maar verlaat jezelf niet!

error: Content is protected !!