Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 6 april 2021

Dinsdag, 6 april 2021
Mars in Tweelingen is recht door zee, onbevangen, nieuwsgierig, wil leren en begrijpen, maar is ook uitdagend, sarcastisch, rusteloos opvliegerig, verandert snel van mening en speelt graag mindgames. Bijzonder is dat Mars in Tweelingen staat en Mercurius in Ram, in astrologische termen heet dit een wederzijdse receptie. Planeten in elkaars teken versterken elkaars energie!
Mercurius in Ram (heerser Mars) is scherp, slim en en spreekt voor haar of zijn beurt, weet goed te organiseren en snel te schakelen.
De Maan in het inventieve Waterman is sextiel Mercurius in Ram en vierkant Uranus in Stier en dan gaan we gewoon onze eigen gang. Niemand moet ons in de wielen rijden, want vrijheid is ons lief. Intuïtief weten we met deze nieuwe energie precies waar kansen liggen en hoe we deze het beste in de praktijk kunnen brengen. Venus in Ram is sextiel Mars in Tweelingen en dat is een geweldig aspect voor een spannende date of een romantisch samenzijn!
Het wordt in ieder geval geen voorspelbare dag!

error: Content is protected !!