Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 23 september 2020

Woensdag, 23 september 2020
Vandaag betreedt de Zon het luchtteken Weegschaal en dat is het begin van de astronomische herfst. De Herfstequinox, het magische omslagpunt dat het begin van de Herfst op het Noordelijk Halfrond inluidt en het begin van de Lente op het Zuidelijk Halfrond. Vandaag staat de Zon precies boven de evenaar en duren dag en nacht even lang. Het gaat dus om het vinden van de balans en grenzen stellen!
Mercurius in Weegschaal staat vierkant op de retrograde Saturnus in Steenbok. Mercurius gaat onder andere over denkprocessen en deze worden krachtig uitgedaagd door Saturnus, de planeet van materie. Deze planetaire uitdaging is heel resultaat gericht en woorden en kritiek komen nu harder over. De retrograde Saturnus wijst ons op fouten of feiten uit het verleden. De Maan in Boogschutter geeft spirituele inspiratie en het vertrouwen dat jouw eigen intuïtie je daarbij in de juiste richting zal leiden.

error: Content is protected !!