Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 24 september 2020

Donderdag, 24 september 2020
De Maan is in haar Eerste Kwartierfase in Steenbok en is conjunct de retrograde Pluto in Steenbok, driehoek de retrograde Uranus in Stier en sextiel de retrograde Neptunus in Vissen. Deze Maan-energie vraagt om positiviteit en een goede sfeer, want we worden namelijk beïnvloed door de stemming van anderen. De stemming kan zomaar omslaan. Een dag van intense gevoelens die met het verleden zijn verweven.
Mercurius in Weegschaal opposiet retrograde Mars in Ram is een nerveus en volatiel aspect van dreigende ruzies, vijandigheid en conflicten door woorden en gedachten. Ook gedachten zijn energie, positieve of negatieve gedachten. Collectieve gedachtenkracht kan worden opgepikt en vertaald in provocerende acties van anderen. In de fase van het Eerste Kwartier vraagt de Maan ons om eerst oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten alvorens tot actie over te gaan. Heb dus geduld met alles en denk twee keer na voordat je spreekt of iets schrijft, want dingen kunnen uit de hand lopen.

error: Content is protected !!