Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 17 oktober 2020

Zaterdag, 17 oktober 2020
De Maan is op haar reis door de dierenriem de diepere wateren van Schorpioen binnengetreden. Schorpioen brengt diepgang, intensiveert emoties en haalt gevoelens naar boven die we liever voor onszelf en de buitenwereld verborgen houden. Door de confrontatie met deze gevoelens aan te gaan is echter wel transformatie en genezing mogelijk. Een dag van onthullingen, dingen die je moet weten. Zo vlak na de Nieuwe Maan in Weegschaal komt duidelijke naar voren wat er moet veranderen.
Deze intense Maan in Schorpioen is conjunct de retrograde Mercurius waardoor het een gunstige dag is om serieuze gevoelens bespreekbaar te maken. Door de oppositie met Uranus in Stier zijn er echter sprake van stemmingswisselingen, dus geen goede dag om belangrijke (financiële) beslissingen te nemen. Vandaag kunnen politieke spanningen de boel op scherp zetten.

error: Content is protected !!