Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 14 oktober 2020

Woensdag, 14 oktober 2020
De Zon in Weegschaal stoort vandaag de retrograde Mars tijdens zijn retrogradeslaap en dat veroorzaakt spanning. De Zon en Mars symboliseren beiden het mannelijke principe. Het mannelijke deel van jezelf of de mannelijke rol binnen de relatie kan daarbij uit evenwicht raken.
Jij of de ander wil koste wat het kost voor zichzelf opkomen of controle uitoefenen, het is goed mogelijk er geen woord tussen te krijgen is. Hetzelfde principe zien we terug op het wereldtoneel, dus vandaag zijn er demonstraties en uitingen van geweld.
Door de retrograde Mercurius wordt deze intense energie in Schorpioen nog intenser en wordt donker gekleurd door gekwetste gevoelens en wantrouwen, zodat het sociale processen moeilijk verlopen. De Maan in Maagd conjunct Venus in Maagd, driehoek retrograde Uranus in Stier en opposiet retrograde Neptunus in Vissen moedigt ons aan om vooral te luisteren om dingen helder te krijgen.

error: Content is protected !!