Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 29 november 2020

Zondag, 29 november 2020
Neptunus in Vissen gaat vanaf vandaag weer direct. Vanaf 23 juni 2020 was Neptunus in Vissen retrograde en werd de focus gelegd op de illusie dat alles mogelijk is en daarmee het verlangen naar meer van wat niet kan zijn. Het onderscheid tussen dromen en realiteit wordt duidelijk met de direct lopende Neptunus in Vissen. Nu Neptunus in Vissen weer direct gaat, worden we wakker geschud en geconfronteerd met de gevaren van ongecontroleerde verbeeldingskracht.
Vandaag is een goede dag om het besluit te nemen om een verslaving of een oude gewoonte los te laten.
De bijna Volle Maan in Stier is sextiel Neptunus in Vissen en driehoek Saturnus en Pluto in Steenbok en opposiet Mercurius in Schorpioen. Met Mercurius in Schorpioen sextiel Jupiter in Steenbok kunnen ideeën en gedachten in een breder kader worden geplaatst en worden conclusies getrokken. Al met al is deze zondag is een mooie dag om te netwerken, samen te zijn en te delen met geliefden en vrienden. Door de oppositie met Mercurius in Schorpioen kan gevoel en verstand met elkaar in conflict komen. Er kan weerstand ontstaan of de behoefte om alleen gelaten te worden.

error: Content is protected !!