Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 30 november 2020

Maandag, 30 november 2020
Op de laatste dag van november 2020 valt de annulaire Maansverduistering op 8º38 in Tweelingen, dat symbool staat voor communicatie, communicatiemiddelen, kennis, de gemeenschap en hoe je contact maakt met anderen. Het jaar 2020 loopt bijna ten einde en laat ons het jaar opmaken. Wat wil je meenemen naar 2021 en wat laat je achter in 2020?
Mercurius, de heersende planeet van Tweelingen, bevindt zich bijna op de laatste graad van Schorpioen, dus het gaat over afsluiten en vooruit gaan. Verleden, heden en toekomst.
Mercurius in Schorpioen is sextiel Saturnus in Steenbok maakt bewust van wat niet werkt of deugt, wat goed is of minder goed is en vraagt je kritisch te zijn en waar nodig veranderingen aan te brengen. Geweldige dag voor (zelf)studie, onderzoek en het inwinnen en geven van serieus advies.
De uitwerking van deze Maansverduistering is wel zes maanden en maakt de weg vrij voor de Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020, wanneer Jupiter en Saturnus op 21 december 2020 op de eerste graad in Waterman de overgang naar het Aquariustijdperk inluiden!

error: Content is protected !!