Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 23 november 2020

Maandag, 23 november 2020
De Maan in Vissen is in haar Eerste Kwartierfase. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde! Tijdens deze fase vraagt de Maan om oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten voordat we verder kunnen met onze plannen. In de periode waarin het oude voor het nieuwe wordt verruild kunnen we te maken krijgen met wat tegenwerking, alsof de Maan ons op de proef stelt. Door deze leermomenten merken we het effect van onze acties ons heen hebben en wordt de universele Wet van Oorzaak en Gevolg duidelijk merkbaar.
Dit kun je als een gevoel van leegte ervaren. Er kunnen problemen zijn met familie, gezondheid of werk. Een periode waarin je oppositie kunt ervaren, maar je zult zien dingen zien veranderen en je nieuwe leven zien ontwikkelen. Het verdriet wordt verruild voor hoop en het vooruitzicht van wat komen gaat.
De Wassende Maan in Vissen is conjunct de retrograde Neptunus in Vissen en driehoek Mercurius in Schorpioen. Deze geïnspireerde Maanenergie verhoogt intuïtie en dat draagt bij aan een goede communicatie.

error: Content is protected !!