Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 24 november 2020

Dinsdag, 24 november 2020
Mercurius in Schorpioen driehoek de retrograde Neptunus in Vissen inspireert om onze dromen in daden om te zetten. Het is goed om te dromen. Dromen openen immers de weg naar andere dimensies, dus wat let je om de tijd te nemen om eens lekker te ontspannen door een time-out te nemen. Even bij jezelf naar binnen gaan, even ontsnappen uit een wereld die koud en hard kan zijn. De Maan in Vissen is sextiel Jupiter, Saturnus Pluto in Steenbok en de retrograde Neptunus in Vissen. Eigenlijk krijgen we met deze zachte aspecten een dagje vrij van bovenaf, dus ga vandaag naar zee, omring je artistieke creativiteit, fantasie, muziek en poëzie. Vissen is emotioneel gevoelig, dromerig, intuïtief, fantasierijk en meelevend, maar kan ook disfunctioneel zijn in de zin van verslaving of wegvluchten uit de dagelijkse werkelijkheid. 
Het is goed om zo nu en dan op jezelf te zijn en af te dwalen in de astrale wereld, te mediteren en te dromen, maar dan wel in verbondenheid met Moeder Aarde.

error: Content is protected !!