Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 10 november 2020

Dinsdag, 10 november 2020
Venus in Weegschaal vormt vandaag een exacte oppositie op 15º met de retrograde Mars in Ram. Het vrouwelijke principe tegenover het mannelijke principe leidt tot issues in man/vrouw relaties en relaties in het algemeen. Met Mars retrograde in Ram worden oude koeien uit de sloot gehaald of verborgen zaken komen boven water. In ieder geval is er spanning in vormen van relaties.
Mercurius maakt zich op om het teken Weegschaal te verlaten en zijn reis vanaf morgen door Schorpioen voort te zetten. Vandaag wordt er daarom heel wat afgepraat en uitgepraat om zaken recht te trekken.
De Zon in Schorpioen driehoek retrograde Neptunus in Vissen geeft inlevingsvermogen om op gevoelsniveau te communiceren. Empathie tonen zonder ons zelf in de ander te verliezen.
De aardse Maan in Maagd is driehoek de retrograde Uranus in Stier en opposiet de retrograde Neptunus in Vissen. Neptunus in Vissen probeert ons af te leiden van wat er werkelijk toe doet, maar alleen met een vaste routine worden doelen behaald.

error: Content is protected !!